Uw wensen komen tot leven:

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Imminkhuizen uit Ede

Als het tuinontwerp op papier staat, starten we met de realisatie hiervan. Uiteraard houden we bij de aanleg rekening met belangrijke factoren. Denk aan de bodemgesteldheid en de ligging van uw tuin ten opzichte van de zon. Ons hoveniersbedrijf start altijd met een goede voorbereiding.

Grondig werk van de hoveniers

De aanleg van uw tuin bestaat uit een aantal fases. De eerste belangrijke stap is het inmeten van uw tuin. Zo bepalen we de exacte plek van bijvoorbeeld de paden, het terras en een eventuele vijver. Daarna gaan we verder met het grondwerk. De ondergrond bereiden we voor op het leggen van bestrating en het planten van de beplanting. Daarna starten we met het leggen van de (sier)bestrating en plaatsen we de schuttingen en hagen. Is er een vijver in het ontwerp meegenomen? Dan nemen we die ook in deze fase mee.


De basis voor beplanting
Wanneer al het grondwerk is verricht, gaan we verder met het inrichten van uw tuin. Dit is de fase waar uw tuin echt tot leven komt. De bomen, bloemen, struiken en wellicht andere aankleding krijgen hun plek.


Klaar voor een nieuwe tuin?
Geniet optimaal van uw buitenruimte. Laat ons een nieuwe creatieve invulling geven aan uw tuin. Of ga met ons in gesprek en doe inspiratie op.

Afspraak maken

Gedeeltelijke tuinrenovatie

Hoveniersbedrijf Imminkhuizen uit Ede is voor specifieke onderdelen in te zetten. Bent u nog blij met al het groen in uw tuin, maar wilt u de tuintegels vervangen? Dan laat u alleen dat gedeelte van uw tuin door ons vernieuwen.

Neem contact op

Houd uw tuin in vorm

Uw tuin heeft tijd en aandacht nodig om in goede conditie te blijven. Gaat u zelf aan de slag of wilt u het uitbesteden?

Laat uw tuin onderhouden