Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Imminkhuizen
  • Altijd 1 aanspreekpunt
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvend gesprek

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Imminkhuizen uit Ede

Al meer dan 25 jaar leggen wij (bedrijfs)tuinen aan. Of het nu gaat om de tuinaanleg van een strakke tuin, een moderne tuin, een plantrijke tuin, of een bedrijfstuin als groen visitekaartje. De basis ligt altijd in het tuinontwerp.

Als het tuinontwerp goedgekeurd is, starten we met de realisatie hiervan. Uiteraard houden we bij de aanleg rekening met belangrijke factoren. Denk aan de bodemgesteldheid en de ligging van uw tuin ten opzichte van de zon. Ons hoveniersbedrijf start altijd met een goede voorbereiding.

Uitvoering van het tuinplan

De aanleg van uw tuin bestaat uit een aantal fases. De eerste belangrijke stap is het inmeten van uw tuin. Zo bepalen we de exacte plek van bijvoorbeeld de paden, het terras en een eventuele vijver. Daarna gaan we verder met het grondwerk. De ondergrond bereiden we voor op het leggen van bestrating en het planten van de beplanting. Ook alle eventuele kabels en leidingen worden in deze fase meegenomen.

Vervolgens gaan we verder met de inrichting van de tuin; beplanting, gazon, elementen, verlichting, etcetera. Daarna starten we met het leggen van de (sier)bestrating en plaatsen we de schuttingen en hagen. Is er een vijver in het ontwerp meegenomen? Dan nemen we die ook in deze fase mee.


 

 

Vakkundig personeel

Door de inzet van goed opgeleid personeel en een modern machinepark zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit te bieden. Wij staan dan ook garant voor de kwaliteit van de beplanting. Na de aanleg controleren wij alle beplanting in uw tuin of de planten goed zijn aangeslagen. Wij gaan voor het beste resultaat.

Wilt u uw tuin in alle jaargetijden in topconditie houden? Wij regelen graag het onderhoud.

Maak een afspraak