Het begint bij een schets:

Een tuinontwerp dat past bij u en de buitenruimte

Elke tuin is uniek. Net als ieders wensen, loopt de beschikbare buitenruimte uiteen. Heeft u een groot stuk grond? Dan zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Maar een kleine tuin krijgt net zoveel aandacht van ons. Door goed na te denken over de indeling, benutten we ook kleinere buitenruimtes optimaal.

Creatieve tuinontwerpen

Voordat we met de aanleg van uw tuin beginnen, maken we een schetsplan. Deze schets tekenen we aan de hand van uw ideeën. We gaan met u in gesprek over het complete tuinontwerp. Tijdens dit gesprek inventariseren we welke elementen u wilt terugzien in uw tuin. Veel beplanting, een vijver, sierbestrating, een schutting, terrasverwarming of een buitenhaard? Elk onderdeel nemen we mee in het tuinontwerp – voor zover dat mogelijk is qua ruimte en budget.

Eerlijk advies

Soms reiken de wensen verder dan de mogelijkheden. Dit kan te maken hebben met het kostenplaatje en de beschikbare ruimte. We proberen uiteraard altijd zoveel mogelijk uw wensen mee te nemen in het ontwerp, maar we zullen ook eerlijk zijn als iets niet bij de tuin past.

Van schets naar uitvoering

Als het schetsplan af is, leggen we het ontwerp aan u voor. U kunt dan aangeven wat er eventueel moet worden aangepast. Bent u tevreden met het tuinontwerp? Dan kunnen we verder met de volgende stap: de aanleg van uw tuin!

Afspraak maken?

Bent u klaar voor de volgende stap?

Als het ontwerp staat, kan de schop in de grond.

Lees meer over tuinaanleg