Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Imminkhuizen
  • Altijd 1 aanspreekpunt
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvend gesprek

Tuinontwerp dat bij u en de buitenruimte past

Het Tuinontwerp is de basis voor elke nieuwe tuin. Om met de aanleg van uw tuin te kunnen beginnen, maken we daarom allereerst een schetsplan. Dit is namelijk erg belangrijk, omdat u exact weet hoe uw tuin er uit komt te zien. De schets tekenen we aan de hand van uw ideeën en onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerpen .

We gaan met u in gesprek over het complete tuinontwerp. Tijdens dit gesprek inventariseren we welke elementen u wilt terugzien in uw tuin. Veel beplanting, een vijver, sierbestrating, een schutting, terrasverwarming of toch een buitenhaard? Elk onderdeel nemen we mee in het plan – voor zover dat mogelijk is qua ruimte en budget.

En….. Elk tuinontwerp door Hoveniersbedrijf Imminkhuizen uit Ede is uniek en op maat voor u gemaakt.

Eerlijk advies

Een eerlijk advies is de basis van een langdurige samenwerking. Soms reiken de wensen verder dan de mogelijkheden bieden. Dit kan te maken hebben met het budget en de beschikbare ruimte. We proberen uiteraard altijd zoveel mogelijk uw wensen mee te nemen in het ontwerp, maar we zullen ook altijd eerlijk zijn als iets niet bij de tuin past.


Van schets naar uitvoering

Als het tuinontwerp af is, leggen we het ontwerp aan u voor. U kunt dan aangeven wat er eventueel moet worden aangepast. Wij zijn pas tevreden als u ook met het tuinontwerp tevreden bent! Dan pas zullen wij verder gaan met de volgende stap: de aanleg van uw tuin! Uw droomtuin komt een stapje dichterbij!

Maak een afspraak